Accueil Histoire de Venise Histoire du Carnaval Confection des masques Confection des costumes Informations pratiques Hôtels de Venise Programme 2014

 

 

 

 

 

 

France
Nederlands
Allemagne
Italian
Spanish
Croatie
Polish
Portugal
Turquie
Royaume-Uni

 Carnaval van Venetië.

De beste carnaval in de wereld.

 
 

Productie van maskers.

Venetië, de stad die dromen van worden gemaakt. Water is een element zonder welke er geen Venetië. Zijn carnaval en de prachtige maskers en kostuums samenstellende andere elementen die deze stad een van de mooiste steden ter wereld te maken.
Water is onderdeel van het landschap.
Als het interfereert met de mensen tijdens het jaar, het is een echte traktatie voor toeristen die een bezoek per boot.
Eilanden zijn gebouwd op de lagune van Venetië in gondels uitzonderlijke stappen.
Burano is de meest kleurrijke.
De felgekleurde huizen zijn gelegen langs de grachten. Op die manier zullen de vissers het gemak hun huis weg.
In een andere stijl, het eiland Murano is een bezoek waard voor zijn glasblazen bedrijf.
De ambachtslieden van Venetië en Murano wereldberoemd.

De vervaardiging van maskers was en blijft een zeer ambachtelijke tenminste wat betreft de 'echte' maskers.

Het begint met de bouw van een klei-of schimmelvorming model van het masker wordt gemarkeerd.
Van deze schimmelvorming in reliëf, zal zij een test in een hol.
Zo komt u er schimmelvorming klei plaatst deze in een container op die wij zullen betalen pleister.
Zodra het gips schimmelvorming holle verkregen, de artisanale zullen kleine stukjes papier-mache. Het zal beginnen met de randen van de toekomst masker naar binnen is.
Geduld, de methode zijn de kwaliteiten van de bij de ambachtsman.
Sterker nog, dit lange proces van geduld wordt beloond wanneer het masker los van de steun van gips een uniform oppervlak.
Een masker voor het Carnaval van Venetië is nat papier-mache bedrijf samen.

Elk masker is uniek. Het vaartuig wordt nu kleedt zijn masker: kleur, versieringen, ornamenten. Dat ons DNA of onze belangrijkste lijnen, elk masker is uniek omdat gecreëerd door een man!
Naast deze papier-mache maskers (authentieke), zijn er ook die lederen maskers voor inspiratie comedia dell'arte. Er zijn ook carnavalsartikelen maskers zoals we ontdekt.

Beschrijving van enkele maskers.

Om te onthouden, wij kunnen alleen adviseren het papier-mache maskers omdat ze het werk van een Venetiaanse artisanale. Plaatselijk kunstenaar in dienst van zijn stad.
Terug naar Venetië met een masker, breng je een beetje magie van het Carnaval van Venetië thuis.
De uitdaging zal zijn om te kiezen hier in de winkels die deze ambachtslieden, het aantal en de schoonheid maskers heeft geen grenzen.
Elk masker is handgemaakt, met de hand beschilderd, versierd door de inspiratie van het moment. Uw masker wordt uniek. Niemand, maar je doet hetzelfde exemplaar.

Er zijn twee soorten maskers: de zogenaamde "beer" en zei dat deze "decoratieve". Maar elk van hen wordt uniek. Als er meer betrokken bij Carnaval, het is voor u de beste herinneringen aan uw verblijf in Venetië.Het masker in de stad Venetië heeft oude oorsprong.

Het dragen van een masker is het toegestaan vanaf de dag van Santo Stefano, die markeert het begin van de Venetiaanse carnaval tot middernacht van de laatste dinsdag van carnaval.

De Venetianen ook betrekking hebben op het masker tijdens de veertiendaagse van het klimmen.

Tijdens alle belangrijke gebeurtenissen, zoals de officiële recepties of andere feesten van de Republiek Venetië, het dragen van een "masker" en "de mantel" zijn toegestaan.

Het masker had vele toepassingen, met inbegrip van de bescherming van spelers tegen de nieuwsgierige ogen (met name schuldeisers)

Meer informatie over de maskers van Venetië.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Site créé pour Le Carnaval de Venise - Histoire de Venise, Histoire des masques et costumes - Informations sur Venise - Hotels - Restaurants - Magasins

Toutes les images sont protégées par Copyright et droit d'auteurs. Si vous souhaitez utiliser une image, contactez-nous...

Cette page a été vue fois.