Home Geschiedenis van Venetië Geschiedenis Carnaval Productie van maskers Productie van kostuums Praktische informatie Hotels in Venetië

A la recherche d'un masque pour le carnaval de Venise, ou de photos de masques de carnaval?
A la recherche d'un costume pour le carnaval de Venise ?
Vous recherchez le programme du Carnaval de Venise 2009 ?
Retrouvez toutes les informations à travers les nombreuses rubriques de ce site.

Op zoek naar een masker voor het Carnaval van Venetië, of foto's van carnaval maskers?
Op zoek naar een kostuum voor het Carnaval van Venetië?
Zoekt het Carnaval van Venetië 2009?
Vind alle informatie via de verschillende secties van deze site.

 

 
 

 

 

Carnaval van Venetië.

De beste carnaval in de wereld.

Carnaval 2009.
Het is tijd om uw reserve zetels in de hotels en beginnen met het maken van je nieuwe pak.

 
 

Het Carnaval van Venetië is van oudsher gehouden in de laatste 10 dagen vóór Aswoensdag.

CARNAVAL 2009
De volgende Carnaval van Venetië 2009 zal plaatsvinden:
Zaterdag 14 februari tot en met dinsdag 24 februari 2009.

het "jaar 2009, het thema van het Carnaval van Venetië zal dezelfde zijn als het thema van Carnaval 2008:
6-weg X 6 WIJKEN

Elke Sestiere (Ward) zal de ontwikkeling van een gevoel onder de 6-wijze:
Cannaregio: A Taste
Castello: De Touch
Dorsoduro: The Hearing
Santa Croce: The Smell
San Marco: De Thinking
San Polo: The View

SENSATION 2009 - EVENEMENTEN

FESTIVAL VENITIENNES
Een groot feest in Cannaregio, geleid door de kleurrijke optocht van de Liga van Rowers en gastronomische specialiteiten van de ruimte gewijd aan de smaak.
Zaterdag 14/02 om 11 uur, wijk Cannaregio


CARNAVAL IN THE BLACK 2009
Een viering van Carnaval in het zwart, waarin alle zintuigen, in het bijzonder tintje, zijn gevraagd. De ervaring "in de Zwarte Dialogue" leefde in het teken van de ontdekking van de waarneming, op basis van een tentoonstelling die won een recordaantal bezoekers van over de hele wereld, waarin groepen van mensen begeleid door deskundige gidsen zijn blind Sensorische een reis in volledige duisternis.
De nieuwe editie van "Dialoog in Black" daalde in de geest van Carnival reserve verrassingen en een nieuwe route. In samenwerking met het Institute for the Blind in Milaan, de installatie wordt gehost in het Castello district, dat in 2009 werd het grondgebied van tintje.
Vanaf zaterdag 14/02, dagelijks van 11u tot 20u - entree


CONCURRENTIE TUSSEN MOOISTE 'masker' voor kinderen
Een wedstrijd voor de beste 'verborgen' is gereserveerd voor jongere (12 jaar), die loopt van maandag 16/02 en is bezig de hele stad, de eilanden en de gemeenten, via de coördinatie van de lokale Venetië en haar omgeving.
De wedstrijd zal eindigen met een prijs op zaterdag 21/02; alle deelnemers worden uitgenodigd voor de verkiezing van de mooiste "verborgen" en de meest originele en meest verdienstelijke van deze beurs voor kinderen.


OPENING FESTIVAL voor kinderen
Zaterdag 14/02 op het Piazza San Marco 15h
Begin bij de selectie van de "verborgen" van maandag 16/02 op 15h
Awards: zaterdag 21/02 om 15u


de vlucht van de ANGEL
Een rendez-vous van de meest verwachte Carnival, een echte traditie dat ziet een uitzonderlijke uitgenodigd om te gooien de toren van de Campanile voor het aanraken van de vloer van St. Mark's Square. Het evenement, revisited over de "sensationeel" zal gaan zoals gewoonlijk door de stoet van historische Doge en de Dogaressa.
Zondag 15/02, 12u Piazzetta San Marco


historische
Met de Flight of the Angel en het Feest van Maria, de dag van Traditie Festival biedt geschiedenis en straatartiesten. Het Festival vult de Piazza San Marco kleuren en dansen, spelen en oude kostuums voordat ze weer met nieuwe evenementen en nieuwe groepen het volgende weekend.
Piazza San Marco:
15/02 t / m zondag van 15u
-Zaterdag 21/02 vanaf 18u
22/02 t / m zondag van 15u


HET FESTIVAL VAN MARIE
Gedurende de dag "traditie" van het Carnaval, het Piazza San Marco is ingenomen met de onvermijdelijke Feest van Maria. Zeven jonge meisjes Venetiaanse geordend op het deel van een parade optocht suggestief, rijk en kleurrijk, met historische groepen en oude kostuums. De processie zoals altijd deel uit van de San Pietro in Castello eindelijk op de Piazza San Marco. De Award van Maria op dinsdag 24/02.
Zondag 15/02, arriveert op de Piazza San Marco 15h


DE MOOISTE "MASK" CARNAVAL
Een uitdaging voor blaast maskers en kostuums ooit gezien, originaliteit en smaak, steeds rijker, waardoor de nieuwe concurrentie in 2009.
De deelnemers en hun creaties zal worden beoordeeld door een prestigieuze jury van deskundigen.
Selecties vrijdag 20/02 en zaterdag 21/02 om 15u, het Piazza San Marco
Wedstrijden en Awards zondag 22/02 om 15u, het Piazza San Marco

van het bad "IBERNISTI"
Ongeacht de tijd, voor koude, regen of zelfs sneeuw, sommige mensen uitdaging het bevroren water en baden in de zee, de 'Ibernisti ", de" winterslaap ".
Deze moedige "ibernisti" geef RV tot het Lido van Venetië voor een nieuw avontuur om te leven in een zuivere geest carnaval.
Zondag 22/02 op ongeveer 11 uur op het Lido van Venetië


DRAG QUEEN BEAUTY PAGEANT
Overal in Europa zijn aangekomen in Venetië de mooiste Drag Queen. De ware geest van het Carnaval, een smaak voor vermomming en ironie terug in de tijd Sensation actoren in 2009 met de hulp van de schoonheid meer plezier en kleurrijk.
Vrijdag 20/02 om 21u Piazza San Marco

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Site créé pour Le Carnaval de Venise - Histoire de Venise, Histoire des masques et costumes - Informations sur Venise - Hotels - Restaurants - Magasins

Toutes les images sont protégées par Copyright et droit d'auteurs. Si vous souhaitez utiliser une image, contactez-nous...

 
Web masques et costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip sur le web

Seek Fr

gratuit  Voyage Italie masques costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip sur le web gratuit voyage et découverte des costumes, des masques et du carnaval de Veniseostumes du carnaval de Venise Indice FR sur French-Spider Lagitane trouver masques et costumes pour le carnaval de Venise - trouver un minitrip ou un citytrip à Venise
Epeire Diadème, petite araignée du web belge Québec retrouver les masques et les costumes pour le carnaval de Venise - retrouver un minitrip ou un citytrip à Venise Classement de sites - Inscrivez le vôtre!  

Cette page a été vue fois.