Home Geschiedenis van Venetië Geschiedenis Carnaval Productie van maskers Productie van kostuums Praktische informatie Hotels in Venetië

A la recherche d'un masque pour le carnaval de Venise, ou de photos de masques de carnaval?
A la recherche d'un costume pour le carnaval de Venise ?
Vous recherchez le programme du Carnaval de Venise 2009 ?
Retrouvez toutes les informations à travers les nombreuses rubriques de ce site.

Op zoek naar een masker voor het Carnaval van Venetië, of foto's van carnaval maskers?
Op zoek naar een kostuum voor het Carnaval van Venetië?
Zoekt het Carnaval van Venetië 2009?
Vind alle informatie via de verschillende secties van deze site.

 

 
 

 

 

Carnaval van Venetië.

De beste carnaval in de wereld.

Geschiedenis van de stad Venetië. La Serenissima.

 
 

Venetië is een lagune omringd door modder. 117 eilanden. 15.000 huizen. City bedreigd door overstroming van de lagune en de instalbilité bodem waarop het is gebouwd.

In het kader van het Romeinse Rijk, Venetië zijn kleine eilanden instabiele alleen zichtbaar tijdens de terugtrekking van de wateren. Sommige vissers de hutten zijn geïnstalleerd. Locatie snel af te staan voor meer vruchtbare gronden. Daarna kwam de Hunnen met zijn hoofd Attila. Wij 453-454. Venetië is een toevluchtsoord Veneti. Eerste tijdelijk onderdak tegen de horden van Attila, Venetië zal een permanent karakter krijgen heiligdom met de komst van de Ostrogoten, Frans, Lombards, ...

Maar het is op het gebied van Pepijn de Korte die de stad begon haar lange leven. Twee matrozen van Alexandrië terug Venetiaanse de relikwieën van Saint-Marc. De leeuw van de Evangelist is het symbool van Venetië. De eerste basiliek werd gebouwd in zijn eer. Maar Venetië is een belangrijke augustus: de ligging ervan. Voordeel en nadeel, Venetië heeft haar standpunt te verdedigen tegen een groot aantal invallers: Normandiërs, Padua, Pisani, Duitsers, pauselijke troepen, onder anderen. Terug naar het vasteland van kunststof lijkt de meest voordelige optie voor de stad, die vervolgens draait zich naar de zee Deze optie zal de moeite waard dat zij kan uitgroeien tot de draaischijf van alle internationale handel van de dag.

Het politieke systeem van Venetië is een systeem dat heeft geen equivalent. Een enkele kop, de Doge heerschappij over de stad. Maar het heeft slechts beperkte macht. De echte kracht schuilt in de raden, instellingen Venetiaanse zorgen dat beperking van de macht van de Doge. De bekendste en misschien wel de meest krachtige instellingen is de Venetiaanse Raad van Tien, opgericht in 1310.

Deze politieke structuur hield gedurende 10 eeuwen tot de komst van Napoleon.

Enige informatie over de Basiliek van San Marco.

Een monument dat moet u naar Venetië is de Basiliek van San Marco (San Marco). De basiliek is de meest bekende onder de vele kerken in Venetië. Het is ook een uitstekend voorbeeld van Byzantijnse architectuur, onder andere beroemde monumenten in de wereld.

De basiliek van St. Marc is gelegen naast het Grand Canal en ligt naast het Palazzo Ducale. Het is een kathedraal dat was de zetel van de aartsbisschop van Venetië sinds 1807.

Volgens de legende, de stoffelijke resten van St. Mark de Evangelist werden gestolen uit Alexandrië (Egypte) en vervoerd naar Venetië. Hij bouwde de eerste kerk in 828 zijn stoffelijk overschot te houden. Eerste deel van het Palais du Doge, deze kerk gebouw krijgt een volwaardig. Gevonden in bewegend beeld van Saint-Marc boven de hoofdingang deur van de ingang van de basiliek van de linkerkant van die deur. Een mozaïek vertegenwoordigen deze beweging.

De eerste kerk werd vervangen door een nieuw 832-gebouw. Verwoest door brand in 976, herbouwd in 978 tot slot vormen de fundamenten van de basiliek zoals we die vandaag kennen. Stichtingen die teruggaat tot 1063.

In 1094, het lichaam van St. Mark de Evangelist werd gevonden in een van de pijlers van de basiliek door een van de doges van Venetië: Vitale Falier. In hetzelfde jaar dat de basiliek ingewijd. De structuur van het gebouw is weinig verandert in de tijd. Maar het interieur decoratie geëvolueerd met de artistieke ontwikkelingen van elk tijdperk kruispunt. Venetië, een stad van handel, heeft gemeld elk van zijn reizen naar verre landen en exotische deel van de decoratie die werd opgenomen in de bestaande inrichting. Geleidelijk aan heeft de uiterlijke kenmerken van de Basiliek van San Marco is veranderd. In toenemende mate verschijning was gebaseerd letterlijk in de gotische architectuur van het Palazzo Ducale.

Belangrijke plaatsen om te zien tijdens uw bezoek aan Venetië in de Basiliek van San Marco:

De basiliek is ontworpen volgens de lijnen elkaar kruisen en de Griekse model van de Kerk van de Heilige Apostelen en de kerk Hagia Sophia in Istanbul Het interieur zal u verbazen met haar 8.000 vierkante meter voor een gouden mozaïeken die betrekking hebben op de plafonds en muren. Voor de goede orde, Napoleon kwam in 1797 in Venetië, vloog enkele edelstenen die wel in de Basiliek. Gelukkig vindt u een aantal prachtige stukken nog aanwezig is. Op weg naar 1254, de paarden van de San Marco zijn geïnstalleerd op de basiliek. Van de klassieke oudheid, sommige denken dat ze versierden de boog van Trajanus. Lange aanwezig op de Hippodroom van Constantinopel, werden ze gestuurd naar Venetië in 1204 door de Doge Enrico Dandolo als buit na inname van Constantinopel (Istanboel) tijdens de vierde kruistocht. Ze werden genomen door Napoleon in 1797, opgeleverd in 1815 en vervangen. Momenteel is ze zichtbaar in het museum van de basiliek.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Site créé pour Le Carnaval de Venise - Histoire de Venise, Histoire des masques et costumes - Informations sur Venise - Hotels - Restaurants - Magasins

Toutes les images sont protégées par Copyright et droit d'auteurs. Si vous souhaitez utiliser une image, contactez-nous...

 
Cherchons masques et costumes du carnaval de Venise
VOYAGES ET VACANCES
Voyage masques et costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip
Net-Liens masques et costumes du carnaval de Venise - voyage et minitrip
Sites internationaux chercher masques et costumes pour le carnaval de Venise - chercher un minitrip ou city-trip sur le web
Web masques et costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip sur le web

Seek Fr

gratuit  Voyage Italie masques costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip sur le web gratuit voyage et découverte des costumes, des masques et du carnaval de Veniseostumes du carnaval de Venise Indice FR sur French-Spider Lagitane trouver masques et costumes pour le carnaval de Venise - trouver un minitrip ou un citytrip à Venise
Epeire Diadème, petite araignée du web belge Québec retrouver les masques et les costumes pour le carnaval de Venise - retrouver un minitrip ou un citytrip à Venise Classement de sites - Inscrivez le vôtre!  

Cette page a été vue fois.