Home Geschiedenis van Venetië Geschiedenis Carnaval Productie van maskers Productie van kostuums Praktische informatie Hotels in Venetië

A la recherche d'un masque pour le carnaval de Venise, ou de photos de masques de carnaval?
A la recherche d'un costume pour le carnaval de Venise ?
Vous recherchez le programme du Carnaval de Venise 2009 ?
Retrouvez toutes les informations à travers les nombreuses rubriques de ce site.

Op zoek naar een masker voor het Carnaval van Venetië, of foto's van carnaval maskers?
Op zoek naar een kostuum voor het Carnaval van Venetië?
Zoekt het Carnaval van Venetië 2009?
Vind alle informatie via de verschillende secties van deze site.

 

 
 

 

 

Carnaval van Venetië.

De beste carnaval in de wereld.

Het begon allemaal in het jaar 1094, toen de eerste Doge machtigt de eerste carnaval. Zijn naam: Vitale Falier Het was de start van het Carnaval van Venetië. Maar niet zoals we dat nu kennen.

 
 

Het carnaval geopend bij het begin van een dans-en voortgezet met een eenvoudige viering op de kleine pleinen van Venetië.
De oorsprong van deze carnaval begon net als vele anderen, de traditie van Saturnaliën Latijn of Grieks gewijd aan de aanbidding Dionysus. Deze periode markering van de overgang van winter naar lente. Deze eeuwenoude tradities, waar het gebruik van maskers was gemeen. De traditie van Tabarro, de Bauta en Tricorne kom uit die tijd.
Tabarro, lange zwarte mantel, Bauta, het witte masker). Op deze manier kunnen de Venetianen werd in gelijke mate en vooral ook was toegestaan, ongeacht sociale status.
De eerste is muèrent vermommingen vervolgens vermomming geïnspireerd door de comedia dell'Arte. De hele stad is veranderd. De stad Venetië was meer dan liedjes, dansen en vooral geneugten werd de stad van verleiding. Alleen XVI eeuw gewoonten betreffende de Carnival werden gecodificeerd: het dragen van een masker, entertainment toegestaan op de zitplaatsen, de vermommingen, ...

Toen kwam de achttiende eeuw.
Op dat ogenblik het Carnaval van Venetië op kruissnelheid en zijn reputatie werd bekend in de hele wereld. Het was toen dat het dragen van maskers tijdens het carnaval een gewoonte geworden voor de meeste Venetianen. Na deze gouden periode, het carnaval viel bijna in de vergetelheid. Verboden door Napoleon in het jaar 1797, gaf de smaak van de dag door de Oostenrijkers is dit festival niet bekend bij de meeste mensen hetzelfde enthousiasme.

En dit is nog maar onze tijd, in de jaren'70 werd het Carnaval van Venetië, zoals Phoenix, herboren uit de as. Het Carnaval van Venetië, zoals wij dat nu kennen werd geboren.

Het Carnaval van Venetië vandaag.

De periode van carnaval is dat de dinsdag voorafgaand aan Ash. Deze zogenaamde carnaval periode duurt 10 dagen. Voor het jaar 2009, deze periode is van 14/15 februari tot en met dinsdag 24 februari 2009 Gedurende deze periode is de stad van Venetië tussen koken.

De straten, steegjes, pleinen en grachten zijn gevuld met animatie en het leven.
Als het fileprobleem komen vaak voor in kleine steegjes, ze zijn ook zeer zichtbaar op vele bruggen in Venetië. Gedurende deze periode, bezoekers uit de hele wereld samenkomen op Venetië en haar Carnaval.
Voor deze toeristen, dan zal de partij tijdens hun verblijf in Venetië en de Venetianen, wordt het de gelegenheid om te ontdekken dat hun stad, gemeente waartoe zij zijn zo begaan. Deze tijdens deze periode dat de traditionele kostuums en origineel zijn in opkomst in de hele stad. Deze prachtige kostuums en maskers die betrokken zijn bij mind "Carnival". Want als ergens anders in de wereld, mensen kleden voor het carnaval in Venetië, het is "Kostuum". Deze prachtige kostuums uit de geschiedenis van veel landen is dit de mooiste Carnaval Carnaval elegant in de wereld.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Site créé pour Le Carnaval de Venise - Histoire de Venise, Histoire des masques et costumes - Informations sur Venise - Hotels - Restaurants - Magasins

Toutes les images sont protégées par Copyright et droit d'auteurs. Si vous souhaitez utiliser une image, contactez-nous...

 
Cherchons masques et costumes du carnaval de Venise
VOYAGES ET VACANCES
Voyage masques et costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip
Net-Liens masques et costumes du carnaval de Venise - voyage et minitrip
Sites internationaux chercher masques et costumes pour le carnaval de Venise - chercher un minitrip ou city-trip sur le web
Web masques et costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip sur le web

Seek Fr

gratuit  Voyage Italie masques costumes du carnaval de Venise - minitrip mini-trip sur le web gratuit voyage et découverte des costumes, des masques et du carnaval de Veniseostumes du carnaval de Venise Indice FR sur French-Spider Lagitane trouver masques et costumes pour le carnaval de Venise - trouver un minitrip ou un citytrip à Venise
Epeire Diadème, petite araignée du web belge Québec retrouver les masques et les costumes pour le carnaval de Venise - retrouver un minitrip ou un citytrip à Venise Classement de sites - Inscrivez le vôtre!  

Cette page a été vue fois.